eMag

eMag

etaj 1
Program: L-D: 10:00 - 21:00

Website: emag.ro
Email: alexandru.carp@emag.ro
Telefon: 0790.805.325

Companie românească fondată în 2001, eMAG este un pionier al pieței de comerț online din România, locul unde oricine poate căuta și comanda orice, de oriunde. Cu o gamă de produse în continuă creștere atât prin oferta proprie, cât și prin partenerii din Marketplace, investim constant în servicii bazate pe tehnologii dezvoltate în România. Suntem online, pe www.emag.ro și prin aplicația de mobil, și offline prin intermediul showroom-urilor și al rețelei extinse easybox.

Cel de-al 28-lea showroom din rețeaua eMAG existentă în România, Bulgaria și Ungaria este situat la etajul 1 și are o suprafață de 530 de metri pătrați. Showroom-ul este amenajat modern și beneficiază de un spațiu de depozitare organizat după un sistem eficient și inovator, care permite livrarea unei game variate de articole într-un timp foarte scurt.

Mai mult, datorită modului de organizare și expunere a produselor, clienții vor putea identifica cu ușurință articolele pe care le caută.

Showroom-ul a primit certificatul DEKRA Trusted Facility, care atestă faptul că în interiorul magazinului sunt respectate toate normele de sănătate și securitate, menite să ofere o experiență de cumpărături în siguranță.

Galerie
ARENA MALL BACĂU
NEWSLETTER
FII LA CURENT CU ULTIMELE PROMOȚII ȘI EVENIMENTE
Arena Mall
URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE
Facebook Instagram
ARENA CITY CENTER SRL - CUI RO18356346 - J04/175/2006
© Arena Mall - Toate drepturile rezervate. Web design by Royalty
Facebook Instagram
Magazine
Restaurante
Distracție
Evenimente
Promoții
Cinema
Contact
Harta interactiva