Balloons4Party crează decoruri inedite din baloane în ARENA MALL

Home » Evenimente » Balloons4Party crează decoruri inedite din baloane în ARENA MALL

Începand din luna martie 2024, Arena Mall dă startul unei colaborări inedite cu Balloons4Party | Baloane cu Heliu Bacău.

Balloons4Party este o companie din Bacău înființată în 2018, specializată în decorațiuni de petrecere, aranjamente din baloane și accesorii de masă. Viziunea firmei este de a transforma fiecare ocazie specială într-o petrecere reusită, plină de culoare și emoție.

Misiunea Balloons4Party este de a pune Romania pe harta decorațiunilor internaționale și să creeze lucruri minunate ce se pot obține din baloane. Valorile companiei sunt responsabilitatea, pasiunea, distracția, unicitatea, inovația și dezvoltarea.

Gama de produse și servicii Balloons4Party cuprinde baloane de latex și de folie, butelii de heliu, suporți, accesorii de masă, accesorii de tort, dar și servicii de decor evenimente cu baloane, decorațiuni unice pentru petreceri surpriză, petreceri aniversare și baloane cu heliu.

În portofoliul de clienți se regăsesc Arena Mall, Sinsay, Lidl, Lensa, Emag, McDonald's, Regina Maria, Noriel ș.a.

Decorul inedit special conceput pentru Arena Mall se schimbă lunar, astfel încat să menținem un vibe fresh, în ton cu evenimentele lunii respective. Proiectul cuprinde amenajarea cu baloane pe trei zone complementare ce alcătuiesc decorul centrului comercial, începand chiar din luna martie 2024: locație fixă (photo corner – parter, langă liftul panoramic) și alte două zone pentru aranjamente suspendate (etajul 2).

Datorită impactului pozitiv pe care îl are photo-corner-ul, Arena Mall în colaborare cu Ballons4Party acordă o reducere de 10% pentru cei care doresc aranjamente din baloane pentru propriile evenimente astfel: “Postează fotografia pe profilul tău, pune tag-urile #arenamallbacau #baloaneheliubacau #baloons4party și vei primi 10% discount la propriul aranjament din baloane pentru evenimentul tău!” 🎈

Website: www.articole-petreceri.ro

Telefon: 0371.234.626

E-mail: contact@articole-petreceri.ro

SHARE
Galerie
ARENA MALL BACĂU
NEWSLETTER
FII LA CURENT CU ULTIMELE PROMOȚII ȘI EVENIMENTE
Arena Mall
URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE
Facebook Instagram
ARENA CITY CENTER SRL - CUI RO18356346 - J04/175/2006
© Arena Mall - Toate drepturile rezervate. Web design by Royalty
Facebook Instagram
Magazine
Restaurante
Distracție
Evenimente
Promoții
Cinema
Contact
Harta interactiva