Se deschide magazinul MUSETTE in Arena Mall

Home » Evenimente » Se deschide magazinul MUSETTE in Arena Mall

In perioada urmatoare, se deschide magazinul MUSETTE in Arena Mall! Cu o suprafata de 120 mp, magazinul este situat la parter, langa H&M.

Musette este un brand renumit pentru incaltaminte si accesorii de lux. Noua locatie este o expresie a elegantei si rafinamentului care defineste universul Musette. Magazinul e conceput pentru a oferi clientilor o experienta de cumparaturi exceptionala, combinand estetica sofisticata a mobilierului cu o selectie irezistibila de produse premium. De la incaltaminte de lux, pana la accesorii chic si articole de marochinarie, fiecare element e atent selectionat pentru a reflecta bunul gust.

Cu un design interior elegant si spatios, noul magazin invita clientii sa se resfete intr-un ambient luxos unde consilierii de vanzari sunt gata sa ofere sfaturi personalizate si asistenta in alegerea produsului potrivit.

In plus, cu ocazia inaugurarii magazinului, Musette ofera o serie de oferte speciale si surprize pentru clientii fideli, in semn de apreciere pentru sprijinul lor constant.

Ne dorim ca magazinul sa devina nu doar o destinatie de cumparaturi, ci si un loc in care pasionatii de moda sa se simta inspirati si incantati de frumusetea si calitatea produselor.

Va invitam sa vizitati noul magazin Musette si sa descoperiti o oaza de eleganta si stil in inima orasului.

Website: https://musette.ro/

SHARE
Galerie
ARENA MALL BACĂU
NEWSLETTER
FII LA CURENT CU ULTIMELE PROMOȚII ȘI EVENIMENTE
Arena Mall
URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE
Facebook Instagram
ARENA CITY CENTER SRL - CUI RO18356346 - J04/175/2006
© Arena Mall - Toate drepturile rezervate. Web design by Royalty
Facebook Instagram
Magazine
Restaurante
Distracție
Evenimente
Promoții
Cinema
Contact
Harta interactiva