4F

4F

PARTER
Program: L-D: 10:00 - 21:00

Website: www.4fstore.ro
Email: RO11016@4fstore.ro
Telefon: 0787.289.206

4F este un brand care oferă îmbrăcăminte și accesorii de sport de calitate înaltă. Marca noastră definitorie este combinația de calitate, tehnologie și materiale la modă, cu un design contemporan. Produsele noastre sunt potrivite atât pentru antrenament cât și pentru purtare de zi cu zi.

Susținem atât profesioniști cât și amatori care practicã diverse discipline de sport, inclusiv alergare, ciclism, fitness, schi și tenis. Promovăm un stil de viațã activ și concurență sportivă în spiritul de fair-play. Motivăm pe oamenii să-și depășească limitele și îi încurajăm să depună eforturi pentru a obține rezultate sportive din ce în ce mai bune.

Suntem un grup de entuziaști ai activităților sportive – cei mai exigenți utilizatori ai produselor noastre. Am construit o echipă de creație foarte puternică, care creează produse complete de la conceptul inițial, prin selectarea tehnologiei potrivite ,alegerea culorii și asigurare a calității de finisaj, până la proiectul final care satisface în ceea ce privește funcționalitatea și designul.

Galerie
ARENA MALL BACĂU
NEWSLETTER
FII LA CURENT CU ULTIMELE PROMOȚII ȘI EVENIMENTE
Arena Mall
URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE
Facebook Instagram
ARENA CITY CENTER SRL - CUI RO18356346 - J04/175/2006
© Arena Mall - Toate drepturile rezervate. Web design by Royalty
Facebook Instagram
Magazine
Restaurante
Distracție
Evenimente
Promoții
Cinema
Contact
Harta interactiva