Intersport

Intersport

PARTER
Program: L-D: 10:00 - 21:00

Website: www.intersport.ro
Email: intersport.bacau@genco.ro
Telefon: 0234.577.292

INTERSPORT. The heart of sport!

In 1968, 10 organizatii nationale de succes au congregat, avand in minte un singur scop unitar: sa creeze o retea internationala, ce urma sa administreze operatiuni pe piata articolelor sportive si care sa ofere clientilor din toata lumea o suma de beneficii, concretizate in incredere in brand si in magazinele grupului si cele mai satisfacatoare produse. Grupul astfel format in Paris, a dat nastere companiei INTERSPORT si astfel a pus bazele a ceea ce un pic mai tarziu a devenit cea mai mare retea de magazine de articole sportive din lume.

Pe masura ce iti place sa faci ceva, o vei face din ce in ce mai mult. Astfel, te ajutam sa-ti alegi echipamentul de sport, care iti va asigura cea mai mare satisfactie. 

Impartasim  cu clientii nostri experientele sportive. Ne asiguram ca fiecare client primeste cea mai bună consiliere, in functie de varsta, abilitati si buget. Ne angajam sa asiguram tuturor beneficiile unui stil de viata activ si sanatos. Suntem dedicati in asigurarea echipamentelor si marcilor potrivite pentru obtinerea celor mai mari satisfactii sportive.

MARCI EXCLUSIVE: Mckinley, FIREFLY, TECNOpro, ETIREL, ENERGETICS.

Galerie
ARENA MALL BACĂU
NEWSLETTER
FII LA CURENT CU ULTIMELE PROMOȚII ȘI EVENIMENTE
Arena Mall
URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE
Facebook Instagram
ARENA CITY CENTER SRL - CUI RO18356346 - J04/175/2006
© Arena Mall - Toate drepturile rezervate. Web design by Royalty
Facebook Instagram
Magazine
Restaurante
Distracție
Evenimente
Promoții
Cinema
Contact
Harta interactiva