Kallos Cosmetics

Kallos Cosmetics

parter
Program: L-D: 10:00 - 21:00

Website: ecosmetix.ro

Insula Kallos Cosmetics are produse profesionale de îngrijire variate, fie sub marca proprie fie de la branduri partenere.

Kallos Cosmetics a creat o întreagă gamă de produse unice, destinate tenului, unghiilor, parului și pielii, care ofera nutriția şi vitaminele de care corpul care nevoie. Aceste produse contribuie la protejarea pielii faţă de efectele nocive ale factorilor de mediu. Tehnologia avansată și ingredientele natural folosite au rezultate vizibile și dovedite științific.

Produsele comercializate se pot grupa astfel:

  • Produse pentru ingrijirea parului: lacuri, spume fixative, sampoane, vopsele de par, tratamente, balsamuri de par si geluri.
  • Produse de cosmetica decorativa: rimel, tus de ploape, creion contur ochi, creion contur buze, rujuri, fond de ten, farduri, luciu de buze.
  • Geluri de dus, lotiuni de corp cu diverse arome.
  • Lacuri de unghii, cu o gama coloristica larga.
  • Vopsele de par – 5 game de vopsele de par, insumand peste 100 de nuante de culori.
  • Creme oxidante, pudre decolorante, lacuri fixative, tratamente si balsamuri pentru par, solutii permanente, geluri fixative.
  • Foarfeci de filat, de tuns, de manichiura, pelerine de tuns si de vopsit, casti pentru suvite, bigudiuri, perii de par, pensule de vopsit, piaptane, pile manichiura, unghiere, hartie permanent, hartie coafura, scafe, masini de tuns, uscatoare de par, etc.
Galerie
ARENA MALL BACĂU
NEWSLETTER
FII LA CURENT CU ULTIMELE PROMOȚII ȘI EVENIMENTE
Arena Mall
URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE
Facebook Instagram
ARENA CITY CENTER SRL - CUI RO18356346 - J04/175/2006
© Arena Mall - Toate drepturile rezervate. Web design by Royalty
Facebook Instagram
Magazine
Restaurante
Distracție
Evenimente
Promoții
Cinema
Contact
Harta interactiva