KVL - Lee Cooper - Timeout

KVL - Lee Cooper - Timeout

etaj 1
Program: L-D: 10:00 - 21:00

Email: office@montecristo-retail.ro
Telefon: 0727.372.251

Daca la start Kenvelo avea o linie din denim, treptat brandul a inceput sa dezvolte colectii sportswear ce cuprind tricouri, bluze, pulovere si accesorii. Pentru a tine pasul cu dinamica tinerei generatii si a modei, strategia brandului este si ea intr-o continua schimbare, miscare reflectata si in noile modele ce isi fac aproape zilnic aparitia pe rafturile magazinelor Kenvelo.

Lee Cooper este inca din anul 1908 un brand popular in lumea modei si, in special, in cea a denimului autentic. Datorita acestei pasiuni pentru denim si a dorintei de a fi fidel calitatii, brandul Lee Cooper a ajuns sa fie recunoscut la nivel mondial. Si, chiar daca piesele colectiilor sale sunt perfect ancorate in prezent, Lee Cooper nu uita in niciun an de cei trei piloni pe care si-a construit identitatea: spiritul britanic, cultura muncii si muzica, oferind publicului sau haine care le combina perfect pe toate cele trei.

Brandul TIMEOUT este pentru cei care sunt gata sa isi traiasca viata la maxim, inconjurati de prieteni, scufundati in dragoste si fericire, care nu tolereaza discriminarea si care nu vor sa piarda nici o clipa. TIMEOUT a fost infiintat in California, de catre un grup de tineri designeri cu o viziune inedita, iar primele colectii au castigat rapid recunoasere printre ingeniosii modei. Astfel, brandul este introdus in mai multe tari europene inca din 1995.

Galerie
ARENA MALL BACĂU
NEWSLETTER
FII LA CURENT CU ULTIMELE PROMOȚII ȘI EVENIMENTE
Arena Mall
URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE
Facebook Instagram
ARENA CITY CENTER SRL - CUI RO18356346 - J04/175/2006
© Arena Mall - Toate drepturile rezervate. Web design by Royalty
Facebook Instagram
Magazine
Restaurante
Distracție
Evenimente
Promoții
Cinema
Contact
Harta interactiva